Logga in!
Glömt ditt lösenord?

Ett proffs på spåret

Det hela startade som ett enmansföretag för över tjugo år sedan då Hardy Skoog bildade företaget JH Spårservice. Företaget har idag sitt säte i Hallstahammar där lokalerna möjliggör allt från utbildning till -underhåll -reparationer av utrustning och fordon.
JH Spårservice har sedan start haft en aktiv tillväxt inom järnvägsbranschen. I dag rustar företaget med sina ca 50 anställda aktivt järnväg i både Sverige, Norge och Danmark.
 

Viktigt med utbildning

Vi satsar på att höja kompetensen hos personalen. Denna satsning handlar bland annat om att ge medarbetare grundkunskaper kring säkerhet och behörighet att vistas på spårområden. Alla som arbetar vid eller på spåren måste ha utbildning och påbyggnad av dessa följer kontinuerligt vart efter man jobbar.
JH Spårservice kan tillhandahålla tillsyningsmän, för kortare eller längre uppdrag och vi har erfarenhet av olika typer av säkerhetsfrågor och planläggning av arbeten vid järnvägen. Vi gör produktionen bättre och säkrare.

Skydds och säkerhetsledare, tågvarnare, TSM A, E, L-skydd samt vägvakt, TSM spärrfärd inkl teknisk vagntjänst.

 

Investerar för framtiden

De senaste åren har JH Spårservice investerat närmare tio miljoner i nya maskiner för att täcka den spårbundna trafikens behov av upprustning och fortsatta utbyggnad.